22 Ekim 2024, Salı

Haftanın cemiyetleri

7 Haziran 2022, Salı 09:44

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER 

9 HAZİRAN PERŞEMBE
KINA

Horsunlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gani Yılmaz ve Nuray Yılmaz çiftinin kızı İrem Yılmaz'ın gündüz Horsunlu Pazaryeri'nde yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. 
SÜNNET
Aysun ve Yalçın Karataş çiftinin oğlu, merhum Menderes Babadağ ve Mehmet Karataş'ın torunu Mehmet İsa Karataş'ın sünnet cemiyeti Beşeylül Mahallesi (Merkez), Eylül Sokak'taki evlerinin önünde yapılacaktır. 

11 HAZİRAN CUMARTESİ

YEMEK HAYRI
Merhum Yılmaz Güngör'ün hayır cemiyeti Pamukören Pazaryeri'nde yapılacaktır.

SÜNNET
Cemile ve Afyonlu inşaat ustası Erol Yamalı'nın oğulları Eren ve Erdem Yamalı'nın sünnet cemiyeti Beşeylül Mahallesi (Merkez), Arif İzgi Caddesi'nde (Maraton kahvesinin yanında) evlerinin önünde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Karpuzcu ve fidancı Necdet Arkun ile Ayşe Arkun'un oğlu, Erhan Arkun'un Beşeylül Mahallesi (Merkez), Seher Sokak'taki evlerinin önünde gündüz yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 

12 HAZİRAN PAZAR

DÜĞÜN
Fatma ve Mehmet Karaoğlu çiftinin oğlu Ali Karaoğlu'nun düğün cemiyeti Çobanisa Mahallesi Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır.
SÜNNET
Gülbahar ve Hüseyin Özpınar çiftinin oğlu, merhum Kadir Özpınar ve Mehmet Özpınar'ın torunu Kadir Efe Özpınar'ın sünnet cemiyeti Pamucak Mahallesi Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Özlem ve Osman Sugu çiftinin oğlu, Esat Baycın ve merhum Osman Sugu'nun torunu Fevzi Efe Sugu'nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Kuyucak Belediyesi Meclis Üyesi ve Yamalak Belediyesi eski Başkanı Necati Soysal'ın torunu, Özge ve Necati Soysal çiftinin oğlu Mustafa Batu Soysal'ın sünnet cemiyeti Yamalak'taki evlerinin önünde yapılacaktır. 
SÜNNET
Şafak ve Tuncay Coşkun çiftinin oğlu Metin Coşkun'un sünnet cemiyeti Aydınoğlu Mahallesi, Sümbül Sokak'taki evlerinin önünde yapılacaktır. 
YEMEK HAYRI
Merhum Kübra Özenel'in hayır cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır.

YEMEK HAYRI
Merhum Elif Çil'in hayır cemiyeti Azizabat Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır.
YEMEK HAYRI
Gencellidere Mahallesi Geleneksel Köylü Hayrı Mezarlık Başı'nda yapılacaktır.

 

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler