23 Ekim 2024, Çarşamba

9-11 Eylül arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

8 Eylül 2022, Perşembe 09:52

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLERİN LİSTESİ
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

9 EYLÜL CUMA
SÜNNET

Melike Karaca’nın oğlu, minibüsçü İbrahim Karaca’nın torunu Buğra Karaca’nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.

10 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Esma ve İbrahim Yıldız'ın kızı Orgül Yıldız'ın kına gecesi Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Rukiye ve Günay Uçal’ın oğlu Ferhat Uçal’ın gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Tören Alanı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Rukiye ve Günay Uçal’ın oğlu Burak Bahadır Uçal’ın gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, 11 Eylül Pazar günü akşam Horsunlu Tören Alanı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Bayan kuaförü Özgül Gökce ve berber İsmail Gökce’nin oğlu, merhum İbrahim Acar ve Hasan Gökce’nin torunu Göktuğ Gökce’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Kuyucak Şaylan Sigorta işletmecisi Fatih Şaylan ve Suna Şaylan’ın oğlu, Mustafa Yılmaz ve merhum Zeki Şaylan’ın torunu Kerem Şaylan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Nazilli Sümer Park Şehit Akın Kurtoğlu Düğün Salonu’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Kuyucak İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Sırrı Danışman ve Nefise Danışman’ın oğlu Faruk Danışman’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Nazilli Yeşil Vadi Düğün Salonu’nda yapılacaktır.
KINA
Leyla ve Zeki Limon’un kızı Öznur Limon’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Aksaz Mahallesi’nde yapılacaktr.
SÜNNET
Pınar Fatma ve çeşmeci Hüseyin Cengar’ın oğlu, ormancı Mehmet Çoban ve Hilmi Cengar’ın torunu Yiğit Alp Hilmi Cengar’ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
KINA
Cemile ve Ahmet Ekiz’in kızı Necmiye Ekiz’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Karapınar Mahallesi’nde yapılacaktır.
KINA
İzzet ve Dilek Kurt’un kızı Meltem Kurt’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Musakolu Mahallesi’nde yapılacaktır.
KINA
Rukiye ve Osman Doğan’ın kızı Neşe Doğan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Ayşe ve Şükrü Güleryüz'ün kızı Merve Güleryüz'ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yeşildere Mahallesi'nde yapılacaktır. 
11 EYLÜL PAZAR
DÜĞÜN

Emine ve Mikail Akcan'ın oğlu Süleyman Akcan'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kayran Mahallesi'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Rukiye ve Günay Uçal’ın oğlu Burak Bahadır Uçal’ın 10 Eylül Cumartesi günü yemekli, 11 Eylül Pazar günü akşam Horsunlu Tören Alanı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Kübra ve Vedat Saatcioğlu’nun oğlu, Fahri Aktaş ve Kerim Saatcioğlu’nun torunu Fahri Artun Saatcioğlu’nun sünnet cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Serap ve Mehmet Aktaş’ın oğulları, Yunuz Gezgin ve Halil İbrahim Aktaş’ın torunları, Timurhan Yasin ve Halil İbrahim Aktaş’ın sünnet cemiyeti Çamdibi Mahallesi’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nermin ve Ali Dönmez’ın oğlu Ziya Dönmez’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Filiz ve Ferhat Elmas’ın oğlu, (Elmas Çocuk Giyim), merhum Ahmet Şevk, merhum Hüseyin Belli ve Feridun Elmas’ın torunu Furkan Elmas’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Meral ve Osman Şafak’ın oğulları, Mustafa Çapkın ve Nuray Şafak’ın torunları Emir ve Mert Şafak’ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Yasemin ve Özkan Tosun’un oğlu, Halil İbrahim Balcı ve Mehmet Tosun’un torunu Eren Tosun’un sünnet cemiyeti Kabakdağı Millet Bahçesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Azizabat Muhtarı Mustafa Özden ve Çilem Özden’in oğlu, merhum Ali Durmaz ve merhum Ali Özden’in torunu Muhammet Ali Özden’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Azizabat Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.

 







 
Son Eklenen Haberler