19 Mayıs 2024, Pazar

Kuyucak'ta 13-15 Ekim arasında gerçekleşecek cemiyetler

12 Ekim 2023, Perşembe 19:52

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
13 EKİM CUMA
KINA

Nurgül ve Mustafa Gökçe’nin kızı Seda Gökçe’nin Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
14 EKİM CUMARTESİ
KINA

Mehmet ve Gülşen Dursun’un kızı Emine Dursun’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Vesile ve Mehmet Bozkurt’un kızı Gamze Bozkurt’un eğlenceli kına gecesi Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda yapılacaktır.
15 EKİM PAZAR
SÜNNET

Rukiye ve Recep Köseoğlu’nun oğlu, Ayhan Karataş ve Alim Köseoğlu’nun torunu Seymen Köseoğlu’nun Fatih Mahallesi, Avşaroğlu Market önünde sünnet cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Özge ve Murat Babağa’nın oğlu, Uğur Özdemir ve Nuri Babağa’nın torunu Çağan Aras Babağa’nın sünnet cemiyeti Yeni Mahalle, Hürriyet Sokak, Menekşe Apartmanı önünde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Hatice ve Şükrü Yılmaz’ın oğlu, Murat Yılmaz’ın gündüz Aydınoğlu Mahallesi, Hacıkuyu Sokak, Numara:45’te yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Dudu ve Levent Güzel’in oğlu, merhum Yüksel Çalışkan ve merhum Mehmet Güzel’in torunu Egemen Güzel’in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nazire ve Kerim Örün’ün oğlu Tolga Örün’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
 







 
Son Eklenen Haberler