22 Ekim 2024, Salı

Haftanın cemiyetleri

13 Haziran 2022, Pazartesi 13:41

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER 

17 HAZİRAN CUMA
KINA

Raziye ve Mustafa Gündüz çiftinin kızı Zerrin Gündüz'ün gündüz Beşeylül Mahallesi (Merkez), Akasya Sokak'taki evlerinin önünde gündüz yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. 
18 HAZİRAN CUMARTESİ
KINA

Lokantacı Raziye ve Ramazan Çayır çiftinin kızı Vildan Çayır'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır.
KINA
Gülay ve İbrahim Işık çiftinin kızı Burcu Işık'ın Beşeylül Mahallesi (Merkez), Barış Sokak'ta (Işık Unlu Mamulleri) gündüz yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
19 HAZİRAN PAZAR
SÜNNET

Rabia ve Murat Yiğit'in oğlu, Muhlis Işık ve merhum Ahmet Yiğit'in torunu Ahmet Yiğit'in sünnet cemiyeti Başaran Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
YEMEK HAYRI
Doğan Ailesi'nin yemek hayrı Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 

YEMEK HAYRI
Merhum Halil Aydeniz'in yemek hayrı Kayran (Sakköy) Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Huriye ve Sami Gülşen'in oğlu, Bekir Arslansarı ve Ali Gülşen'in torunu Alp Mete Gülşen'in sünnet cemiyeti Karapınar Mahallesi'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Figen ve Okan Saruhan çiftinin oğlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuyucak Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Saruhan'ın düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Gönül ve Hasan Candaş'ın oğulları, Mustafa Çetin ve Mehmet Candaş'ın torunları Mustafa ve Mestan Candaş'ın sünnet cemiyeti Horsunlu Atatürk Parkı'nda yapılacaktır.  

YEMEK HAYRI
Aksaz Mahallesi'nde köylü hayrı Aksaz Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır.

 

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler