23 Ekim 2024, Çarşamba

15-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek cemiyetler

13 Temmuz 2023, Perşembe 14:13

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
15 TEMMUZ CUMARTESİ
KINA

İlknur ve Ali Özkan’ın kızı Cemile Özkan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Ali Kelesli’nin oğlu, Suat Öntuğ ve merhum Ali Kelesli’nin torunu Suat Kelesli’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Horsunlu Atatürk Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Meryem ve Hüseyin Uyaroğlu’nun kızı Merve Uyaroğlu’nun gündüz Horsunlu Kıl Çadır’da yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
16 TEMMUZ PAZAR
DÜĞÜN

Halime ve Bayram Akginel’in oğlu Kemal Akginel’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Gülcan ve Selahattin Çelik’in oğlu,  merhum Hasan Yol ve Mehmet Ali Çelik’in torunu Mehmet Ali Çelik’in sünnet cemiyeti Horsunlu Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Hatice ve merhum Mehmet Güvenç’in oğlu Yaşar Güvenç’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Zehra ve Hilmi Çetinel’in oğlu, Mehmet Karaoğlu ve Mehmet Çetinel’in torunu Mehmet Çetinel’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Gülay ve Erkan Bakan’ın oğlu, Davut Ulaş ve Mustafa Bakan’ın torunu Mustafa Talha Bakan’ın sünnet cemiyeti Gencellidere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nermin ve Tahsin Gürkan’ın oğlu Berkin Gürkan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 







 
Son Eklenen Haberler