23 Ekim 2024, Çarşamba

19-24 Temmuz arası yapılacak cemiyetler

19 Temmuz 2022, Salı 10:08

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
19 TEMMUZ SALI
KINA

Gülay ve emekli imam Halil Üstün’ün kızı Şeyma Üstün’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
20 TEMMUZ ÇARŞAMBA
YEMEK HAYRI

Merhum Fadime ve Hüseyin Genç'in yemekli hayır cemiyeti Pamukören Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Suzan ve Ahmet Dinçer’in oğlu Ömer Dinçer’in düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Kültür Merkezi’nde gündüz yemekli, akşam Kapalı Pazaryeri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Gülcan ve Bülent Özbeöz’ün kızı Nurten Özbeöz’ün gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Atatürk Parkı’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.

22 TEMMUZ CUMA

KINA
Rabia ve emekli postacı Mesut Zekaoğlu’nun kızı Zehra Zekaoğlu’nun gündüz Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
23 TEMMUZ CUMARTESİ

KINA
Emine ve Hasan Beştaş'ın kızı Mine Beştaş'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Horsunlu Kıl Çadır'da yapılacaktır. 
KINA
Emine ve Arif Uzun'un kızı Ayşen Uzun'un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
NİŞAN VE NİKAH
Şehidimiz Bahri Uçuş'un kardeşi, Hülya Demiral'ın oğlu, Kuyucak Kaymakamlığı personeli Mustafa Uçuş ve Gamze Altuntaş'ın nişan ve nikah merasimi Pamukören Sosyal Tesisleri'nde yapılacaktır. 
KINA
Seher ve meşrubatçı Erol Büyüktelli'nin kızı Sedef Büyüktelli'nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
KINA
Sultan ve Ahmet Erdoğan’ın kızı Berna Erdoğan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Karapınar Mahallesi’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Melisa ve İsmail Küçükyağcı’nın oğlu, emekli demiryolcu Feridun Şen ve emekli bankacı Mustafa Küçükyağcı’nın torunu Mert Küçükyağcı’nın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nahide Coşkun’un oğlu, Merhum terzi Selahattin Kemik’in torunu Tahsin Coşkun’un düğün cemiyeti Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
KINA
Birgül ve Fikret Araz’ın kızı Damla Araz’ın gündüz Beşeylül (Köyü) Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Nazilli Güngörler Düğün Salonu’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Kadriye ve Abdullah Yazgan’ın kızı Meliha Yazgan’ın Yeşildere Mahallesi’nde gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
SÜNNET
Hatice ve Yılmaz Ay’ın oğlu, Lütfi Coşan ve merhum Mehmet Ay’ın torunu Mehmet Çağan Ay’ın sünnet cemiyeti Çamdibi Mahallesi’nde yapılacaktır.
24 TEMMUZ PAZAR
DÜĞÜN

Dudu ve Ünal Bozar'ın oğlu Ali Bozar'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Çevik Gıda çalışanı Mustafa Türkmen'in oğlu, İbrahim Türkmen'in torunu İbrahim Efe Türkmen'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kayran Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Hatice ve Erkut Koç'un oğlu, Mehmet Özpınar ve merhum Hüseyin Koç'un torunu Hüseyin Efe Koç'un sünnet cemiyeti Belenova Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Sevkan ve pideci Fikret Güçlü'nün oğlu Kubilay Güçlü'nün gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Hasibe ve Ahmet Efe’nin oğlu Mehmet Efe’nin düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Raziye ve Mustafa Ali Salcı’nın oğlu, emekli zabıta memuru Mustafa Edem ve Süleyman Salcı’nın torunu Süleyman Alp Salcı’nın sünnet cemiyeti Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Aysun ve Mustafa Toptaş’ın oğlu Hüseyin Toptaş’ın düğün cemiyeti Horsunlu Atatürk Parkı’nda yapılacaktır.
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.







 
Son Eklenen Haberler