19 Mayıs 2024, Pazar

Kuyucak'ta bu hafta gerçekleşecek olan cemiyetler

19 Ekim 2023, Perşembe 15:24

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

20 EKİM CUMA
Tazegül ve Yücel Karslı’nın kızı Ümmügülsüm Karslı’nın gündüz Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Kışlık Düğün Salonu’nda kadınlara özel kına gecesi yapılacaktır.
21 EKİM CUMARTESİ
SÜNNET

Nur ve Mehmet Ali Tezcan’ın oğlu, Ahmet Yaşar Kartal ve Osman Tezcan’ın torunu Osman Eymen Bedir Tezcan’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve Hüseyin Koçdemir’in oğlu Halil Koçdemir’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Pamukören Mahallesi’nde (Değirmendere Cami Önü) yapılacaktır.
NOT: 20 Ekim Cuma günü aynı yerde kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Semra ve Sedat Hittet’in kızı Sinem Hittet’in Pamukören Sosyal Tesisleri’nde gündüz yemekli düğün cemiyeti yapılacaktır.
KINA
Merhum Eşref Ünal ve Gürcan Ünal’ın kızı Medine Ünal’ın gündüz Horsunlu Pazaryeri’nde yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
22 EKİM PAZAR
SÜNNET

Fahriye ve Mustafa Doğru’nun oğlu, Mahmut Candemir ve Mehmet Doğru’nun torunu Mehmet Tuğra Doğru’nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Yeşim ve Mustafa Gümrükçü’nün oğlu Yılmaz Gümrükçü’nün gündüz TOKİ Evleri, B/6  Blok Önü’nde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
SÜNNET
Emrah ve Ayşe Yaylalı’nın oğlu, Hasan Karadağ ve Hüseyin Yaylalı’nın torunu Hamdi Enes Yaylalı’nın Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda sünnet cemiyeti yapılacaktır.
 







 
Son Eklenen Haberler