23 Ekim 2024, Çarşamba

20-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

20 Eylül 2022, Salı 13:27

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
21 EYLÜL ÇARŞAMBA
YEMEK HAYRI

Merhum Mehmet ve merhume Zehra Aslanoğlu adına Kabakdağı Millet Bahçesi'nde yemek hayrı yapılacaktır. 
24 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Gülnaz ve Bilal Akçay'ın kızı Ayşe Akçay'ın gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Münevvet ve Hüseyin Çetinyürek'in kızı Meltem Çetinyürek'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Fatma ve Mehmet Ayyıldız'ın oğlu Ali Ayyıldız'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kayran Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Nursel ve Yaşar Tekeli'nin oğlu, Mehmet Koduman ve İbrahim Tekeli'nin torunu İbrahim Tekeli'nin sünnet cemiyeti Horsunlu Kıl Çadır'da yapılacaktır. 
KINA
Neriman ve Mehmet Özkan'ın kızı Nesrin Özkan'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
25 EYLÜL PAZAR
DÜĞÜN
Hatice ve Zeki Küçüktürkeş'in (Helvacı) oğlu Ahmet Küçüktürkeş'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 

DÜĞÜN

Meryem ve merhum Mustafa Limon'un oğlu Ali Limon'un gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
SÜNNET
Melike ve Samet Kılıç'ın oğlu, Veli Güldaş ve merhum Tahsin Kılıç'ın torunu Tahsin Kılıç'ın sünnet cemiyeti Horsunlu Atatürk Parkı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Betül ve Ahmet Karaca'nın oğlu, Şakir Kömürcüoğlu ve Mustafa Karaca'nın torunu Mustafa Karaca'nın sünnet cemiyeti Karapınar Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Neslihan ve Nihat Kılınç'ın oğlu Yakup Umut Kılınç'ın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. 
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.
 







 
Son Eklenen Haberler