23 Ekim 2024, Çarşamba

21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan cemiyetler

21 Ekim 2022, Cuma 09:41

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
21 EKİM CUMA
KINA

Hemşire Fatma ve Öğretmen Gürdal Sevim'in kızı Seda Sevim'in akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır.
22 EKİM CUMARTESİ
KINA

Merhume Nevriye ve merhum Osman Şen'in kızı Ayşegül Şen'in akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Kışlık Düğün Salonu'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Nurten ve Asil Asıltaş'ın oğlu Avni Gökhan Asıltaş'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Ümmü ve Önder Eryılmaz'ın oğlu Özgür Eryılmaz'ın gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
23 EKİM PAZAR
DÜĞÜN

Nuriye ve İsmail Demirtürk'ün oğlu Ali Demirtürk'ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Gencellidere Mahallesi'nde yapılacaktır.
SÜNNET
Tuba ve Mesut Oğuz'un (Mesut Tarım) oğlu, Osman Uşan ve merhum Tevfik Oğuz'un torunu Tevfik Said Oğuz'un sünnet cemiyeti Nazilli Havuzbaşı Özkatlar Sosyal Tesisleri'nde yapılacaktır. 
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.

 







 
Son Eklenen Haberler