19 Mayıs 2024, Pazar

Kuyucak'ta 23-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan cemiyetler

22 Eylül 2023, Cuma 14:09
Son güncelleme: 22 Eylül 2023, Cuma 15:52

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
23 EYLÜL CUMARTESİ
SÜNNET

Fatma ve Ali İhsan Güç’ün oğlu, merhum Halil İbrahim Döner ve merhum Ömer Güç’ün torunu Yiğit Emre Güç’ün gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Mesude ve Kerim Özay’ın oğlu, Ali Pala ve Ahmet Özay’ın torunu Ahmet Efe Özay’ın sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Merhume Özcan Kenar ve Mehmet Kenar’ın kızı Berfin Kenar’ın kına gecesi Kuyucak Belediyesi Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda yapılacaktır.
KINA
Nergis ve Muhsin Arslan’ın kızı Zahide Arslan’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Şefika ve Osman Aydın’ın oğlu Bahri Aydın’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Başaran Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Sevgican ve Bilal Karaefe'nin kızı Duygu Karaefe'nin gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Cumhuriyet Parkı'nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. 
KINA
Derya ve Hüseyin Coşkun'un kızı Yudum Coşkun'un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çobanisa Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
24 EYLÜL PAZAR
KINA

Merhum Ayşe Bulat’ın kızı ve Yusuf Bulat’ın kardeşi Huriye Bulat’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Güllü ve Mehmetcan Ültay’ın oğlu, Uğur Elma ve Zeki Ültay’ın (Can Restoran) torunu Uğurcan Ültay’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Nazilli Özkatlar Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır.
SÜNNET
Gülay ve Ali Duran’ın oğulları, Şükran Duran ve Ünal Duran’ın torunları Yiğit, Efe ve Umut Duran’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yeşildere Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
SÜNNET
Raziye ve Mustafa Akıncıoğlu’nun oğlu, Ali Önal ve merhum Eray Akıncıoğlu’nun torunu Aliçağan Akıncıoğlu’nun sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Emine ve Şeref Kelesli’nin oğlu Onur Kelesli’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Murat Canalp'in oğlu Ömer Canalp'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 







 
Son Eklenen Haberler