19 Mayıs 2024, Pazar

Kuyucak'ta 28-29 Ekim'de gerçekleşecek cemiyetler

27 Ekim 2023, Cuma 11:15

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)
28 EKİM CUMARTESİ
KINA

Emine ve Muhammet Östen’in kızı Özge Östen’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Fatma ve Mehmet Akkaya’nın kızı Nurdan Akkaya’nın gündüz Cumhuriyet Mahallesi, Alafçı Sokak’taki evlerinin önünde yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Emine ve İbrahim Tuna’nın kızı Seher Tuna’nın gündüz Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Kışlık Düğün Salonu’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.
KINA
Süheyla ve Mehmet Ay’ın kızı Sıla Ay’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Taşoluk Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Aysun ve Ömer Korkusuz’un kızı Gülşen Korkusuz’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kayran (Sakköy) Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.

29 EKİM PAZAR
SÜNNET

Naime ve Ali Köse’nin oğlu, Mustafa Türkyılmaz ve Mustafa Köse’nin torunu Bulut Köse’nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Fadime ve İbrahim Gürsoy’un oğlu Taner Gürsoy’un gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Bucakköy Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.







 
Son Eklenen Haberler