19 Mayıs 2024, Pazar

Kuyucak'ta bu hafta gerçekleşecek olan cemiyetler

29 Eylül 2023, Cuma 14:12

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

30 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Sabiha ve Ali Özdemir’in kızı Rabia Özdemir’in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Nermin ve Çetin Ataç’ın kızı Emine Ataç’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çobanisa Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
KINA
Fatma ve Ali İhsan Feryat’ın kızı Hande Nur Feryat’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda yapılacaktır.
KINA
Mürşit ve Ali Sırmalı’nın kızı Hafize Sırmalı’nın gündüz merkez Beşeylül Mahallesi, Meltem Sokak, Arif İzgi Apartmanı evlerinin önünde yemekli (keşkekli), akşam Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu’nda eğlenceli kına gecesi yapılacaktır.

1 EKİM PAZAR
SÜNNET

Ayşe ve Sedat Bulat’ın oğlu, Mestan Karakaş ve Mehmet Bulat’ın torunu Egemen Bulat’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.
DÜĞÜN
Ömrüye ve Halit Halaç’ın oğlu Murat Halaç’ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri’nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Sezer ve Ahmet Yıldırım’ın oğlu Hasan Yıldırım’ın eski değirmen evinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır.
KINA
Yüksel ve Faik Büyüktarı’nın kızı Nimet Büyüktarı’nın gündüz Yakuppaşa Mahallesi, İkinci Çayyüzü Sokak’taki evinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Uğur Mumcu Parkı’nda düğün cemiyeti yapılacaktır.
DÜĞÜN
Fatma Batur ve Çetin Dikicioğlu’nun oğlu Raşit Dikicioğlu’nun gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Kabakdağı Cemiyet Alanı’nda yapılacaktır.







 
Son Eklenen Haberler