23 Ekim 2024, Çarşamba

1-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan cemiyetler

1 Eylül 2022, Perşembe 12:00

     


KUYUCAK’TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

2 EYLÜL CUMA
DÜĞÜN

Ayşe ve Ali Sevinç'in oğlu Ferhat Sevinç'in gündüz Yeni Mahalle, Gençlik Sokak, İmece Apartman'da evlerinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
SÜNNET
Hülya ve Tahir Özdemir'in oğlu, Fuat Temeş ve Öner Aydınalp'in torunu Miraç Aydınalp'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
KINA
Merhum Çetin Demiryürek ve Zahide Demiryürek'in kızı Hatice Demiryürek'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Gencellidere Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
3 EYLÜL CUMARTESİ
KINA

Hülya Kurt ve merhum Tahsin Kurt'un kızı Arzu Kurt'un gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
KINA
Ayfer ve Halil İbrahim Savaş'ın kızı Sinem Savaş'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Çamdibi Mahallesi'nde yapılacaktır.
KINA
Bedriye ve Sadık Öner'in kızı, Kurtuluş (Bilara) eski Belediye Başkanı Mehmet Uysal'ın torunu Ayşenur Öner'in gündüz Horsunlu Pazaryeri'nde yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Horsunlu Atatürk Parkı'nda yapılacaktır. 
KINA
Emine ve Mehmet Şimşek'in kızı Beyza Şimşek'in gündüz Pamukören Pazaryeri'nde yemekli, akşam Pamukören Sosyal Tesisleri'nde kadınlar arasında kına gecesi yapılacaktır. 
SÜNNET
Nurşen ve Aydın Sarı'nın oğulları, Celal Çamyıkar ve Bayram Sarı'nın torunları Umut Eymen ve Egemen Sarı'nın sünnet cemiyeti Kuyucak Kabakdağı Millet Bahçesi'nde yapılacaktır. 
KINA
Hatice ve Yüksel Çifti'nin kızı, Hasan Çiftçi ve Mehmet Balcı'nın torunu Zeynep Çiftçi'nin gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 

4 EYLÜL PAZAR
SÜNNET

Berber Bekir Dinç ve Zehra Dinç'in oğlu, Ramazan Gökbudak ve berber Mustafa Efendi'nin (merhum Mustafa Dinç) torunu Mustafa Dinç'in sünnet cemiyeti Kuyucak Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Meral ve Şakir Soysal'ın oğlu, Hüseyin Kurşun ve merhum Hüseyin Soysal'ın torunu Yusuf Soysal'ın sünnet cemiyeti Kuyucak Kabakdağı Millet Bahçesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Yamalak Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Çetinel ve Emine Çetinel'in oğlu, Ali Önder ve İsmail Çetinel'in torunu İsmail Ali Çetinel'in sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Çilem ve Ergün Özyiğit'in oğlu, Osman Özoğul ve Süleyman Özyiğit'in torunu Mustafa Kaan Özyiğit'in gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti Yöre Havuz Başı'nda yapılacaktır.
SÜNNET
Pamukören Fethiye Cami İmamı Mehmet İnan ve Hatice İnan'ın oğlu Fatih İnan'ın sünnet cemiyeti Pamukören Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Ülker ve Mehmet Bayındır'ın oğlu Ali Bayındır'ın gündüz Horsunlu Pazaryeri'nde yemekli, akşam Horsunlu Tören Alanı'nda eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Ayşe ve Osman Cırt'ın oğlu Ahmet Cırt'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Karapınar Mahallesi'nde yapılacaktır.
DÜĞÜN
Nevzat ve Ayşe Yardımcı'nın oğlu, Mehmet Yardımcı ve İsmet Can'ın torunu Numan Yardımcı'nın gündüz yemekli, akşam eğlenceli düğün cemiyeti Belenova Mahallesi'nde yapılacaktır. 
SÜNNET
Esin ve Ferit Tuna'nın oğlu, Zeki Çoban ve merhum Mehmet Tuna'nın torunu Eymen Tuna'nın sünnet cemiyeti Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri'nde yapılacaktır. 
5 EYLÜL PAZARTESİ
KINA

Ayşe Soğukpınar'ın kızı, merhume Meryem Soğukpınar ve Ali Soğukpınar'ın torunu Mürüvet Soğukpınar'ın gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi Pamukören Sosyal Tesisleri'nde yapılacaktır. 
(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir.







 
Son Eklenen Haberler