23 Ekim 2024, Çarşamba

Kuyucak'ta el sanatları sergisi açıldı

7 Haziran 2022, Salı 15:14

     


Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru ürünler Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda yılsonu sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

2021-2022 yılı eğitim-öğretim yılında tüm ilçe genelinde 400 kurs açarak 10 bin 728 kişiye ulaşan Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 1-7 Haziran tarihlerinde kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nda, el sanatları alanında açılan kurslarda hazırlanan ürünleri, “Karma El Sanatları Sergisiyle” vatandaşların beğenisine sundu.

Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Pazar Yeri Düğün Salonu’nda yapılan açılış töreni sonrasında el sanatları sergisi gezildi. Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyer ve ziyaretçilerin katılımıyla çeşitli el sanatları ürünlerinin yer aldığı sergi ilgi odağı oldu. Kurs öğretmenleri de ürünler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Serginin açılış töreninde el emeğiyle hazırlanan ürünlerin oldukça güzel olduğunu belirten Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, özellikle geri dönüşüm ve sıfır atık temalı ürünlerin dikkat çektiğini belirterek, bu alanda daha çok çalışma yapılması gerektiğini vurguladı.
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, eğitmenleri ve kursiyerleri tebrik ederek, başarı diledi.

Karma El Sanatları Sergisi, 8 Haziran Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Pazar Yeri Düğün Salonu’nda açık olacaktır.

 







 
Son Eklenen Haberler