23 Ekim 2024, Çarşamba

Horsunlu Sosyal Tesisleri'nde yıl sonu gösterisi yapıldı

25 Ağustos 2023, Cuma 16:45

     


Kuyucak Belediyesi Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde, Kuyucak Kaymakamlığı, Kuyucak Belediyesi, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği yaz kurslarının yıl sonu gösterisi gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)
Düzenlenen yıl sonu gösterisine Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Mehmet Çömden, ADÜ Kuyucak MYO Müdür Yardımcısı Yıldırım Toprak, İlçe Jandarma Komutan Vekili Ramadan Özer, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hacı Ali Katman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Saygı ve AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ile aileler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol  konuşmaları yapıldı.
Horsunlu Sosyal Tesisleri’nde kurslarda öğrendiklerini sergileyen ve birbirleri ile yarışan öğrenciler büyük bir ilgiyle izlenerek alkış aldı. Düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Çocukların yaz aylarında okulların kapanmasından sonra bedensel ve fiziksel olarak sağlıklı bir tatil geçirebilmelerine, yüzmeyi bilimsel olarak öğrenmelerine imkan sağladıklarını belirten Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden,. “Kuyucak ilçe merkezimiz ve tüm mahallelerimizde bu tür vakaların olmaması için biz ilk olarak 2007 yılında Pamukören’de, 2018 yılında Kuyucak merkezde ve 2022 yılında Horsunlu Mahallemizde yüzme havuzu ve spor tesislerimizi hizmete açtık. Ülkemize ve vatanımıza faydalı gençler yetiştirebilmek en büyük çabamız. Yaz aylarında okulların kapanmasından sonra bedensel ve fiziksel olarak sağlıklı bir tatil geçirebilmelerine, yüzmeyi bilimsel olarak öğrenmelerine imkan sağlıyoruz. Sabahtan öğrencilerimize yönelik kurslarımızın olduğu havuzlarımız öğleden sonra vatandaşlarımızın hizmetine açıktır. Horsunlu Mahallemizde yüzme havuzumuz, kır düğün bahçesi, ısıtmalı ve soğutmalı çok amaçlı kapalı düğün salonuyla, tenis kortları, futbol, voleybol, basketbol sahalarıyla, çocuk oyun parkıyla tüm sportif faaliyetlerin yapılabileceği güzel bir tesisi kazandırdık” dedi.
“2 BİNE YAKIN ÖĞRENCİ YÜZME ÖĞRENDİ” 
Yüzme kursunun yanı sıra voleybol, futbol ve tenis kurslarının açıldığını dile getiren Başkan Çömden, “2016-2023 yılları arasında Pamukören, Kuyucak ve Horsunlu Yüzme Havuzunda 2 bine yakın öğrencimizin yüzme öğrenmesini sağladık. Horsunlu yüzme havuzumuzda 2 yıl içerisinde yüzme kursundan 214 çocuğumuz, voleybol, futbol ve tenis kurslarından ise yaklaşık 50 çocuğumuz faydalanmıştır. Ben özellikle gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve siz ailelerimize teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok güzel bir sözü var. Ülkesini en çok seven en çok hizmet edendir. Atatürkçü olmak budur. Atatürk’ü sevmek, bu ülkeye hizmet etmektir. Onun gösterdiği istikamette bu ülkeye hizmet etmektir. Bizler hizmet etmeye ve onun gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ilçemizi taşımaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.







 
Son Eklenen Haberler