23 Ekim 2024, Çarşamba

27 Haziran-3 Temmuz haftanın cemiyetleri

29 Haziran 2022, Çarşamba 09:03

     


KUYUCAK'TA BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK OLAN CEMİYETLER 

(DAVETİYELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN)

1 TEMMUZ CUMA 
Dudu ve Hüseyin Önder çiftinin oğlu, Hulusi Esen ve Fethi Önder'in torunu Fethi Önder'in sünnet cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
2 TEMMUZ CUMARTESİ
DÜĞÜN

Ayşen ve Mehmet Şentürk çiftinin oğlu Mustafa Ali Şentürk'ün gündüz evlerinin önünde yemekli, akşam Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Filiz ve Mümtaz Çetinkaya çiftinin oğlu Uğur Çetinkaya'nın gündüz Horsunlu Pazaryeri'nde yemekli, akşam Horsunlu Sosyal Tesisleri'nde eğlenceli düğün cemiyeti yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Döndü ve Mehmet Düztepe çiftinin kızı Seçil Düztepe'nin Kurtuluş (Bilara) Pazaryeri'nde gündüz yemekli, akşam eğlenceli kına gecesi yapılacaktır. 
DÜĞÜN
Hatice ve Mehmet Onursal çiftinin oğlu Ali Onursal'ın düğün cemiyeti Yamalak Cemiyet Alanı'nda yapılacaktır. 
KINA
Hanife ve Serdal Kızılkaya çiftinin kızı Merve Kızılkaya'nın 2 Temmuz Cumartesi günü kına gecesi, 3 Temmuz Pazar gündüz yemekli, akşam eğlenceli balosu yapılacaktır. 
3 TEMMUZ PAZAR
SÜNNET 

Ayfer ve Süleyman Bakan çiftinin oğlu, Yusuf Kayalı ve Yaşar Bakan'ın torunu Baturalp Bakan'ın sünnet cemiyeti Horsunlu Kıl Çadır'da yapılacaktır. 
SÜNNET
Efekan Sıhhi Tesisat işletmecisi Salih Togay ve Ayşe Togay çiftinin oğlu, Kayranlı Mergup Malgaç ve merhum Nurullah Togay'ın torunu Emir Togay'ın sünnet cemiyeti Uğur Mumcu Parkı'nda yapılacaktır. 
SÜNNET
Gülnur ve Vural Avcı çiftinin oğlu, merhum Mehmet Kaya ve Süleyman Avcı'nın torunu Süleyman Ceyhun'un Aksaz Mahallesi'nde gündüz yemekli, akşam eğlenceli sünnet cemiyeti yapılacaktır. 


*Yayınlanmayan ve elimize ulaşmayan davetiyeler veya hayır cemiyetlerini Kuyucak Belediyesi Basın Birimi'ne getirebilir veya 0536 283 26 49 nolu telefona WhatsApp üzerinden iletebilirsiniz. Davetiyeler geldikçe güncellenecektir. 

 







 
Son Eklenen Haberler