23 Ekim 2024, Çarşamba

Müthiş mücadeleyi Kuyucakspor kazandı

25 Eylül 2022, Pazar 21:11

     


Aydın Amatör Süper Lig'in en erken sahaya inen takımlarından biri olan Zoroğlu İncirliova Belediyespor'un hazırlık maçında konuğu olan Kuyucakspor, zor mücadeleyi kazanmasını bildi. 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)
Sezona geç başlayan Amatör Süper Lig 1. Grup'un yeni ekibi Kuyucakspor, Amatör Süper Lig 2. Grup'un iddialı takımı Zoroğlu İncirliova Belediyespor ile deplasmanda hazırlık maçında karşılaştı. İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadı'nda oynanan karşılaşmada mücadele düzeyi en üst seviyede oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan İncirliova 10'da Ahmet Tüzün'ün golüyle öne geçti: 1-0. Bu gole hemen karşılık vermek isteyen Kuyucakspor, karambolde İncirliova'nın kendi kalesine attığı golle eşitliği yakaladı: 1-1. 40'da İncirliova'nın kazandığı penaltıyı gole çeviren Süleyman Görgün takımını tekrar öne geçirdi: 2-1. Bu gole hemen 1 dakika sonra karşılık veren Kuyucakspor, 41'de Uğur Kötelioğlu'nun şık golüyle eşitliği yakaladı: 2-2. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda oyuncu değişiklikleri yaptı. Kuyucakspor, 83'te Yunus Emre'nin frikikten atmış olduğu golle maçın skorunu belirledi: 2-3. 
İkinci hazırlık maçında da galibiyete uzanan Kuyucakspor, 15 Ekim'de başlayacak olan Amatör Süper Lig öncesi moral depoladı. 
 







 
Son Eklenen Haberler